Gati projektligji për shërbimet e pagesave / Licencohen për herë të parë institucione të dedikuara

12/08/2019 8:04 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintMinistria e Financave dhe Ekonomisë ka hartuar një projektligj “Për shërbimet e pagesave” që do të konsultohet me palët e interesit në vijim. Në relacionin që shoqëron projektligjin nënvizohet se për herë të parë, sanksionohet krijimi dhe licencimi i institucioneve të pagesave. Kjo përbën një risi në tregun financiar shqiptar. “Aktualisht, veprimtaria e shërbimeve të pagesave dhe të transferimit të parave ofrohet nga bankat në zbatim të dispozitave të Ligjit për bankat dhe nga subjektet financiare jobanka dhe institucionet e […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of