“Gjetja e interesave të përbashkëta për financim ose shitje përmes speed-date”

02/10/2017 11:16 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintFlet Erila Haska, Partnerët Shqipëri   Çfarë mendoni se do të sjellë kjo metodë në funksion të të bërit biznes në Shqipëri? Ky është një event, i pari i këtij lloji midis biznesit dhe OJFsë në Shqipëri. Rëndësia më e madhe në këtë projekt është nxitja e bashkëpunimit të sektorit fitimprurës me atë jofitimprurës dhe gjetja e interesave të përbashkët. Ne kemi bërë disa kombinime të paracaktuara, në bazë të fushës së interesit që kanë pasur OJF-të, në shërbimet që […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of