Hapat e planifikimit të burimeve njerëzore

10/12/2012 1:42 PM 0 komente

Një prej çështjeve kryesore në planifikimin e burimeve njerëzore është që të sigurohet sistemi i duhur për të përballuar procesin. Synimi kryesor i këtij sistemi është që të menaxhojë burimet njerëzore në harmoni me qëllimet e organizatës. Ai ka të bëjë me planet e burimeve, politikat, procedurat dhe praktikat më të mira. Për shembull, sistemi duhet të gjurmojë trendet aktuale të menaxhimit të burimeve njerëzore, adoptimin e praktikave të punës më fleksibël, ngritjen dhe përdorimin e teknologjisë informative dhe nëse […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of