Video News Monitor

Heqja e gjobave të fiskalizimit do të nxisë evazion fiskal

28/06/2021 3:34 PM 0 komente

Pak ditë para nisjes së fazës së dytë të fiskalizimit, ku do të përfshihen rreth 51 mijë biznese, Ministria e Financave dhe Ekonomisë propozoi miratimin e Aktit Normativ për heqjen e gjobave për bizneset që nuk do të lëshojnë fatura elektronike. Artur Papajani konsulent fiskal në intervistën për Monitor Brief Insight tha se miratimi i kësaj masë ligjore i hap rrugë evazionit fiskal. Për procesin në tërësi z. Papajani tha se është i parealizueshëm dhe se duhet të pezullohet përkohësisht.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of