Heqja e tavanit të borxhit, i shërben investimeve dhe rritjes

10/12/2012 3:06 PM 0 komente

Flet Dr. Elvin Meka, Zv.dekan & Përgjegjës i Departamentit të Financës Fakulteti Ekonomik, Universiteti Europian i Tiranës   Si e gjykoni buxhetin e 2013 në një qasje krahasuese me atë të 2012-s? Natyrisht buxheti i çdo viti pasardhës rezulton dhe është normal të jetë më i madh se ai i vitit paraardhës, për sa kohë flasim dhe përjetojmë rritje ekonomike pozitive. Një pikë e fortë e synuar është pikërisht vijimi i investimeve publike, të cilat gjithnjë janë më se të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of