Video News Monitor

Ikin punonjësit shqiptarë, zëvendësohen nga afrikanët e aziatikët

29/01/2020 11:03 PM 0 komente

Sipas agjencive të punësimit çdo muaj hapen kontrata të reja me kompani, të cilat do të sjellin punëtorë nga Afrika dhe Azia. Ata nuk kanë shumë pritshmëri page kur vijnë dhe janë të gatshëm për çdo lloj pune

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of