Indeksi i Çmimeve të Konsumit në muajin Nëntor 2012

10/12/2012 11:40 AM 0 komente

Indeksi i Çmimeve të Konsumit në muajin Nëntor 2012, arriti 113.1  për qind kundrejt muajit Dhjetor 2007 (Dhjetor 07=100), duke shënuar një rritje prej 0.2  për qind krahasuar me muajin e mëparshëm. Ndryshimi vjetor në muajin Nëntor është 2.5  për qind. Një vit më parë ky ndryshim ishte 2.9  për qind. Krahasuar me muajin e mëparshëm: Indeksi i grupit “Ushqime dhe pije jo alkoolike” shënoi një ulje prej 0.1  për qind. Ulja më e madhe prej 8.8  për qind vërehet […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of