Video News Monitor

Industria e këpucëve drejt një profili tjetër

20/04/2019 10:10 PM 0 komente

Industria e prodhimit të këpucës në vend, që zotëron rreth 20% të totalit të eksporteve, me 480 milionë euro në vit, po përfshihet në një cikël të ri, që fillimisht rrezikon të krijojë vështirësi në eksporte dhe punësim. Shitjet jashtë vendit ranë në dy muajt e parë të vitit, ndërsa ndryshimi i stilit të jetesës po diversifikon shpenzimet nga veshjet drejt argëtimit. Fabrikat shqiptare mund të përfitojë nga trendet e reja që kërkojnë shumëllojshmëri dhe prodhime në sasi më të pakta. Pashai, Mici dhe Laro skicojnë profilin e ri të industrisë
Artikull 1
Artikull 2
Artikull 3

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of