Informacioni që duhet t’i jepet klientit përpara investimit

10/02/2020 8:20 AM 0 komente

Shoqëria administruese e fondeve të investimeve alternative ose administruesi i njohur i fondeve të investimeve alternative, për çdo fond të investimeve alternative që administron ose marketon, u mundëson investitorëve të mundshëm informacionet e mëposhtme përpara se këta të investojnë në fondin e investimeve alternative në fjalë: a) dokumentin themelues të fondit të investimeve alternative, objektivin dhe strategjinë e investimit të fondit të investimeve alternative, në cilat lloje të aktiveve mund të investojë fondi i investimeve alternative, teknikat e investimeve që […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of