Investitorët e huaj hapin 3,200 vende të reja pune në Bullgari 

22/10/2020 3:26 PM 0 komente

Pavarësisht krizës Covid-19, që nga fillimi i vitit 2020, certifikatat për 22 projekte me vlerë 363 milionë euro, janë lëshuar nën Aktin e Nxitjes së Investimeve, pasi ato kanë potencialin për të krijuar 3203 vende të reja pune.

Kjo u njoftua nga ministri bullgar i Ekonomisë, Lachezar Borisov, në prezantimin e certifikatës së investimeve të klasit “A” në “Balkan Agricultural” në Plovdiv. 

Projekti investues i ndërmarrjes parashikon zgjerimin e bazës ekzistuese, duke ndërtuar zona të reja prodhimi dhe depozitimi për përpunimin dhe magazinimin e frutave dhe perimeve në Zonën Industriale Maritza, e cila është pjesë e Zonës Ekonomike të Trakës. 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of