Izraelitja GTC planifikon të shesë tre qendra në Rumani

05/11/2012 1:17 PM 0 komente

Globe Trade Izraelit Centre (GTC) është duke planifikuar për të shitur tre qendrat tregtare në Rumani për një investitor paidentifikuar.

GTC është duke shitur qendrat e saj në Buzau, Piatra Neamt dhe Suceava, të cilat u hapën në vitin 2008, si pjesë e strategjisë së saj për të hequr asete të vogla me pakicë. Të tre komplekset janë 10,000-14,000 metra katrorë hapësirë neto rentable, krahasuar me rreth 30,000 metra katrorë në qendrat tjera GTC.

Blerësi është një “investitor ndërkombëtar privat”, dhe çmimi i shitjes ende nuk është bërë I ditur.

 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of