Jetët e humbura nga COVID-19, ndarja sipas grupmoshës dhe sëmundjeve shoqëruese

15/06/2020 9:39 AM 0 komente

“Monitor” ka mbledhur dhe përpunuar të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë për të gjitha rastet e jetëve të humbura (35 në total), përfshirë moshën, gjininë dhe sëmundjet shoqëruese të gjithsecilit. Ky është përpunimi i dytë i të dhënave (i pari është bërë më 12 prill, kur kishte 23 jetë të humbura) Mosha mesatare e personave që kanë humbur jetën është 70.4 vjeç, me një ulje të lehtë në raport me përpunimin e 12 prillit, kur mosha mesatare e 23 jetëve […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of