Joff Hoffman së shpejti në Prishtinë për biznesin

23/11/2012 1:05 PM 0 komente

Në vazhdimësinë e konferencave me emrat e shquar të botës së biznesit dhe të sipërmarrjes,  më 8 dhjetor 2012, në Prishtinë do të jetë Jeff Hoffman, biznesmen inovator, CEO dhe mentor botëror. Tema e kësaj konference është: “Starting up and how to make the breakthrough”. Jeff Hoffman ka themeluar dhe udhëhequr kompani të njohura në karrierën e tij që sot vlejnë miliarda dollarë. Ai është themelues i “Priceline.com”, por edhe partner në “ColorJar”, një kompani që ndihmon bizneset e vogla të rrisin aktivitetin e tyre dhe të shndërrojnë idetë e tyre në biznese fitimprurëse. Jeff është i angazhuar në Këshillin Konsultativ Kombëtar të presidentit Obama. Një pjesë të madhe të kohës ia dedikon fjalimeve në mbarë botën.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of