Karriera e kohëve moderne, si po rritet biznesi i influencës në vend

Influencuesit janë profesion i kohëve moderne. Kemi ende një treg informal dhe kritere të pastandardizuara për vlerësimin, megjithatë një postim në Instagram ka arritur vlerën e 3500 eurove…   Nga Deada Hyka Dy dekada më parë, kur pyesje fëmijët se çfarë donin të bëheshin kur të rriteshin, do të prisnit disa nga përgjigjet klasike si … Continue reading Karriera e kohëve moderne, si po rritet biznesi i influencës në vend […]

Read More… from Karriera e kohëve moderne, si po rritet biznesi i influencës në vend