Këpuca me takë diamanti prej $500,000

02/11/2012 8:54 AM 0 komente

Këpuca me takë diamanti prej $500,000 është këpuca më e shtrenjtë në botë.

Kathryn Wilson, stilistja më e famshme në Zelandën e Re në bashkëpunim me Sarah Hutchings, stiloi këpucën më të shtrenjtë në botë.

E njohur në mbarë botën për pasionin e saj për gurët e çmuar, ajo vjen me krijimin e Këpuca me takë dimanti prej $500,000 Këpuca me takë dimanti prej $500,000 është këpuca më e shtrenjtë në botë.

E punuar e tëra me diamandë me prerje shumë të sofistikuar, kjo këpucë është unike në llojin e vet dhe një prej veprave të artit më të bukura në botë. saj më të fundit, këpucën prej gjysmë milion dollarësh. E punuar e tëra me diamantë me prerje shumë të sofistikuar, kjo këpucë është unike në llojin e vet dhe një prej veprave të artit më të bukura në botë.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of