Kërcen jen

23/02/2016 9:43 AM 0 komente

Jen fitoi teksa kursi i më i dobët i fiksuar ditor për yuan-it kinez në gjashtë javë nxiti investitorët drejt monedhës së Japonisë, ndërsa paund udhëhoqi rëniet në mesin e homologëve të vendeve të zhvilluara.

Jen kërceu 0.6 perqind në112.22 per dollar në Londër, duke pasuar rënien prej 0.3 perqind të së hënës. Tregtarët po paguajnë 2.58 pikë përqindje më shumë për opsionet e blerjs së jen në gjashtë muaj, dhe më pas që kontratat të shiten pranë nivelit prej 2.68 pikë përqindje arritur të hënën.

Paund ra 0.9 perqind në 158.36 jen dhe ra 0.3 perqind në1.4108 dollarë. Euro u zhvlerësua 0.5 perqind në123.85 jen dhe ndryshoi pak në1.1035 dollarë.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of