Komisioni i Ekonomisë miraton drejtoren e re të INSTAT

12/10/2020 7:17 PM 0 komente

Komisioni për Ekonominë dhe Financat njoftoi se zhvilloi mbledhjen e sotme per votimin e projektvendimit  “Për emërimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Institutit të Statistikave”.

Kryetarja e komisionit znj. Milva Ekonomi e hodhi këtë projektvendim në votim, ku u miratua nga anëtarët e komisiont kandidatura e znj. Elsa Dhuli. Kjo kandidaturë do votohet në seancë plenare.

Znj Elsa Dhuli është aktualisht Drejtor në Detyrë i INSTAT, që prej largimit të znj.Delina Ibrahimaj, e cila mëse një vit më parë u emërua drejtoreshë e përgjithshme e tatimeve.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of