Konteksti dhe konsensusi

31/03/2008 12:00 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Ka rritje të çmimeve, rënie të peshës së disa sektorëve potencialë të ekonomisë, rritje të kostos së prodhimit në disa sektorë, ka zinxhir biznesesh, që ndodhen në vështiresi likuditetesh, ka renie te kerkeses se sipërmarrjes për burime financimi për investime kapitale. Kjo është pamja e brendshme e saj dhe më e errëta e ekonomisë shqiptare. Pjesa e ndriçuar e saj, përgjithësisht mbulesa e jashtme (makroekonomia) na tregon një rritje përgjithësisht të qëndrueshme të prodhimit të brendshëm bruto, rritje në […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of