Kontrata për shërbime të veçanta, arrin 4815 numri i të punësuarve

11/09/2018 10:33 AM 0 komente

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur se gjatë vitit që lamë pas numri i të punësuarve me kontrata për shërbime të veçanta në ministri dhe në institucione të pavarura ishte 1.886, ose 613 më shumë sesa në vitin paraprak. Situatë e njëjtë qëndron edhe me institucionet e nivelit lokal, të cilat numrin e të angazhuarve me marrëveshje për shërbime të veçanta e kishin 2.929, që krahasuar me vitin 2016 kemi një rritje prej 1.553, shkruan Gazeta “Zëri”

Në fund të vitit që lamë pas numri i të punësuarve me kontrata për shërbime të veçanta në institucione qendrore, lokale, por edhe të pavarura ka arritur në 4815, ose hiç më pak se 2166 të punësuar më shumë sesa në vitin paraprak.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of