Kosova heq taksën për lëndën e parë ndaj Serbisë e Bosnjës

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që tarifa për lëndën e parë që vjen në Kosovë nga Serbia dhe Bosnja, të hiqet nga data 15 mars. Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në një konferencë për media ka thënë se pas takimeve me odat dhe shoqatat e ndryshme të ndërmarrësve vendorë dhe pas analizës, ka vendosur që nga data 15 qershor do të hiqet taksa nga lënda e parë për Bosnjën dhe Serbisë. Ai ka thënë se pas kësaj kërkojnë nga … Continue reading Kosova heq taksën për lëndën e parë ndaj Serbisë e Bosnjës