Video News Monitor

Kosova mpreh shpatën ndaj Shqipërisë, lufta e dytë tregtare nis më 1 korrik

09/06/2019 6:00 PM 0 komente

Mbledhjet e përbashkëta Shqipëri – Kosovë, në vend të rezultateve, kanë prodhuar një luftë të re tregtare, e cila me gjasë, sipas lajmërimeve të Kosovës, do të nisë më 1 korrik. Shqipëria duhet të plotësojë 6 kushte në lehtësimin e procedurave dhe tarifave me Kosovën, në të kundërt do ta vërë Shqipërinë të njëjtat barriera gjatë vitit. Rukiqi: Ndihemi të përçmuar në Shqipëri
lexoni

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of