Kroaci / Çmimet e prodhimit bien për muajin e dytë radhazi

26/10/2019 10:00 PM 0 komente
TEMA TE NGJASHME:

Sipas të dhënave të Zyrës së Statistikave Kroate, çmimet e prodhimit të Kroacisë ranë për muajin e dytë radhazi në shtator. Indeksi i çmimeve të prodhimit ra me 0,4% nga viti në vit në shtator, pas një rënie prej 0.3% në gusht. Në korrik, inflacioni ishte 0.3%.

Çmimet për tregun e brendshëm ranë me 0.3% në shtator dhe ato për tregun e huaj u ulën me 0.7%. Në bazë mujore, çmimet e prodhimit u rritën me 0.2% në shtator, duke lënë pas një rënie prej 0.4% të shënuar në muajin e kaluar.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of