Kroaci, zviceranët investojnë në turizëm

14/07/2014 10:13 AM 0 komente

Një investitor zviceran ka vendosur të investojë më shumë se 1.5 miliardë euro në projektin e një qyteti të ri në Kroaci pranë portit Shibeniku të Adriatikut.
Ky qytet do të ndryshojë tërësisht pamjen e turizmit në Kroaci. Në qytetin e ri mund të vendoset 2,500 veta popullsi dhe në të do të ketë çdo gjë të nevojshme :hotele të kategorisë së lartë, vila, porte për jahte, objekte për shërbim mjekësor, parqe etj.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of