Kroacia kërkon investitor të madh për projektin e saj të turizmit, Veliki Brijun

08/01/2014 10:56 AM 0 komente

Qeveria kroate po kërkon investitor të madh për projektin e turizmit, Veliki Brijun . Qeveria kroate dha miratimin e saj për përzgjedhjen e një konsulenti për investime në hotelet dhe shërbimet shoqëruese në ishullin e Adriatikut verior të Veliki Brijun .

Shoqata e ofertuesve , që përbëhet nga HORWATH dhe HORWATH Consulting nga Zagrebi dhe Raiffeisen Centrobank nga Vjena , është zgjedhur për këtë qëllim dhe shërbimet e saj do të kushtojnë 6.520.000 kuna.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of