Video News Monitor

Ku do të pushojnë shqiptarët?

02/06/2021 10:36 AM 0 komente

Destinacione tradicionale e të reja, paketat ‘all inclusive’ që ofrojnë komoditetin e mjaftueshëm. Prej vitesh këto janë zgjedhjet për pushimet e shqiptarëve jashtë shtëpisë. Po këtë vit si do të jetë tendenca dhe a ka ndikim pandemia në prenotimet e deritanishme? Për të na folur rreth kësaj çështje, kemi ftuar në Monitor Brief Insight, drejtuesin e agjencisë Union Travel, z. Sokol Dodbiba.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of