Kufijte e mbyllur evropian mund te demtojne ekonomine e Sllovenise

02/03/2016 11:37 AM 0 komente

Kriza e refugjateve te Bashkimit Evropian do te demtoje ekonomine e Sllovenise nese kriza e migranteve te bllokut detyron mbyllje te tjera te kufijve sipas Dhomes se Tregtise dhe Industrise se vendit.

Vetem kostoja e kamionëve sllovene vetëm mund të jetë gati 100 milionë euro (108 milionë dollarë) në vit, ndërkohë që ndikimi në pjesë të tjera të ekonomisë së Ballkanit prej 2 milione njerez te orientuar nga eksporti do të jetë shumë më e madhe, referoi per gazetaret presidenti i dhomes Marjan Mackosek.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of