Letër motivimi për pozicion në fushën e marketingut

02/11/2012 9:13 AM 0 komente

Më poshtë do të gjeni disa këshilla sesi të shkruani një letër motivimi në rast se kërkoni që të punësoheni në departamentin e marketingut:

  1. Drejtojuni punëdhënësit në të njetën mënyrë që do t’i drejtoheshit target grupit tuaj
  2. Përfshini gjithçka që ju keni bërë në lidhje me këtë fushë
  3. Jepni shembuj fushatash publicitare që kanë qenë të suksesshme
  4. Shpalosni aftësitë tuaja në të shkruar
  5. Tregohuni të kujdesshëm dhe mos e ekzagjeroni më shumë seç duhet.

 

 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of