Lëvizje të mëdha në tregun bankar të rajonit

24/06/2019 12:54 PM 0 komente

Marrëveshjet ndërmjet SocGen dhe OTP kryesojnë tregun e M&A. Bankat greke vazhdojnë shitjen e aksioneve të tyre në rajonin e Europës Juglindore   Konsolidimi i sektorit bankar në Europën Juglindore (EJL) vazhdoi me po të njëjtin ritëm të shpejtë të 2018, pasi shumica e marrëveshjeve kishin të bënin me shitjen e vazhdueshme të aseteve nga huadhënësit grekë dhe grupi bankar francez Societe Generale, shkruan See News, një njësi e inteligjencës për Europën Juglindore me zyra qendrore në Bullgari, në raportin […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of