Jeni duke lexuar në: Arredim

Abonohuni:

Çarçafët prej ari, luksi më i fundit në hotelet me shtatë yje…

Ndër lukset e reja që ofrojnë hotelet me shumë yje është mundësia për të fjetur në çarçafë prej ari. Po, po, e kuptuat mirë - ar 24-karatësh. Duket se çarçafët…

Ngjyrat në biznes dhe në ambientet e punës… Cilat të përdorni dhe përse…

Ngjyrat marrin një rëndësi të madhe në komunikim. Ato provokojnë te ne efekte psikologjike dhe emocionale dhe kanë aftësi që të ndikojnë te personat. Kështu që mund të kuptojmë se…