Ligjet aktuale dhe hapesirat per interpretime

22/09/2007 12:00 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Nga ballafaqimi i fuqisë ligjore që zotëron administrata tatimore me rezultatet vihet re se: legjislacioni ka një hapësirë të gjerë për interpretim nga zyrtarët tatimorë të nivelit që veprojnë direkt me biznesin, sidomos përsa i përket masave administrative në rastin kur tatimpaguesit bëjnë shkelje të legjislacionit tatimor dhe ka një sistem ndëshkimesh që nuk mund të përballohen lehtë nga tatimpaguesit, krahasuar me detyrimet tatimore sipas legjislacionit tatimor. Në këtë kontekst shtrohen pyetjet:  Kur ekzistojnë shumë masa administrative për […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of