Ligji

16/12/2019 1:37 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintMë 17 maj 2018, Kuvendi i Republikës së Shqipërisë miratoi Ligjin nr. 26/2018 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 10385, datë 24.02.2011 “Për ndërmjetësimin në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve” (“Ligji”). Ligji u publikua në Fletoren Zyrtare nr. 85, datë 12.06.2018 dhe ka hyrë në fuqi 15 ditë pas publikimit. Ligjvënësi ka parashikuar disa risi në Ligj, më të rëndësishmet ndër to janë paraqitur më poshtë. Struktura e Ligjit ka ndryshuar duke shtuar dy nene të reja, përkatësisht një nen […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of