Lista e versioneve të pajisjeve fiskale të cilat janë certifkuar tashmë në përputhje me projektin e fiskalizimit

23/02/2021 2:58 PM 0 komente

Nga 1 shtatori hyn në fuqi ligji i ri i fiskalizimit, që do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën se si bizneset do të faturojnë. Ka pasur shumë pikëpyetje nëse kasat aktuale mund të përshtaten për sistemin e ri.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, në kuadër të informimit të tatimpaguesve, lidhur me certifikimin e kompanive IT si dhe vijimin e përdorimit të pajisjeve fiskale ekzistuese, në kuadër të ligjit Nr.87/2019 “PËR FATURËN DHE SISTEMIN E MONITORIMIT TË QARKULLIMIT” ka bërë publike listën e versioneve të pajisjeve fiskale të cilat janë certifkuar tashmë në përputhje me projektin e fiskalizimit si më poshtë:

Kompania BNT ELEKTRONICS me këto versione pajisjesh:

1 BN BN03 Super Cash S
2 BN BN06 CRL
3 BN BN07 ACLAS CRB
4 BN BN32 MP55L
5 BN BN04 CRLX
6 BN BN05 CRBX
7 BN BN91 Super Cash Plus

Kompania Iva Elektronik, me këto versione paisjesh:

1 IV IV04 MP-55L
2 IV IV06 MP-55B
3 IV IV05 DP-25

Kompania Daisy & ETM, me këto versione pajisjesh:

1 DAISY & ETM DE DE10 Expert
2 DAISY & ETM DE DE20 Micro,  CompactM

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of