Mal i Zi, prodhimi industrial në janar- nëntor u rrit me rreth 9%

07/01/2014 10:59 AM 0 komente

Qarkullim industriale në Mal të Zi, në nëntor u rrit me 11.2% në krahasim me qarkullimin mesatar mujor të vitit të kaluar, me 10.2% në krahasim me të njëjtin muaj

të vitit të kaluar, 8.9% për periudhën janar-nëntor 2013 në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar dhe me 8.2% në krahasim me muajin e kaluar.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of