Mal i Zi, rritet numri i bartjeve të telefonave

08/01/2014 9:48 AM 0 komente

Gjatë dy viteve të fundit rreth 10,000 numrat e telefoni janë transferuar në Mal të Zi ku 90% janë kthyer në celularë. Kështu u shprej drejtori ekzekutiv i Agjencisë për Komunikime Elektronike dhe Shërbimeve Postare, Zoran Sekuliq. Sipas tij në total numri i transferimeve deri në 1 dhjetor 2013 ishte: 875 u transferuan mes të rrjeteve fikse dhe 8210 ndërmjet rrjeteve celulare. Të gjithë numrat u transferuan nga Crnogorski Telekom te “m: tel”, ndërsa në segmentin celular, shumica e numrat janë transferuar nga T-Mobile (4,070), te “m: tel” (2,450) dhe “Telenor” (1,690).

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of