Maqedoni, hartohet programi ekonomik 2012-2014

13/06/2012 11:47 AM 0 komente

Këshilli Kuvendor Nacional për Eurointegrimin mori në shqyrtim programin parainkuadrues ekonomik për periudhën 2012-2014, që është një lloj përgatitje për vendet që synojnë të bëhen anëtare të BE-së. Qëllimi kryesor i programit është të përmbushen kriteret ekonomike dhe të zhvillohen kapacitetet analitik institucional të administratës në periudhën parainkuadruese.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of