Video News Monitor

Marrja e shtetësive nga shqiptarët në BE

09/08/2019 1:30 PM 0 komente

390 mijë shqiptarë kanë marrë shtetësi në një prej vendeve të BE në 15 vitet e fundit, rekord në Ballkan. Kryesojnë Greqia dhe Italia. “Monitor” ka përpunuar të dhënat e Eurostat lidhur me dhënien e shtetësive nga anëtarët e saj për Shqipërinë, duke filluar që nga viti 2002, kur figuron dhe dhënia e pasaportave të para
lexoni

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of