Mbikëqyrja e BSH-së / Zyrat e këmbimit, në fokus për pastrim parash dhe informalitet

24/06/2019 11:25 AM 0 komente

Mbikëqyrja bankare gjatë vitit 2018 u përqendrua më së shumti në zyrat e këmbimit valutor. Sipas Raportit Vjetor të Mbikëqyrjes 2018, të prezantuar në Bankën e Shqipërisë, kontrollet janë bërë në drejtim të luftës ndaj informalitetit dhe pastrimit të parave. Të dhënat e Bankës tregojnë për kontrolle në mbi 31 zyra të këmbimit të parave, nga të cilat janë revokuar 21 licenca të ushtrimit të aktivitetit. Nga takimi në BSH njoftohet se, inspektimet në zyrat e këmbimit valutor do të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of