Mblidhen bashkë në një forum bizneset nga Maqedonia, Rumania dhe Bullgaria

11/04/2013 2:16 PM 0 komente

Rreth 100 kompani nga industria e përpunimit të drurit, ushqimore, shërbimet informatike, telekomunikacioni, turizmi, industria mekanike dhe efikasitet energjetik nga Maqedonia, Bullgaria dhe Rumania morën pjesë në forumin ekonomik  që u mbajt në Sofje.

Në takim kryetari i Odës Ekonomike Maqedoni-Bullgari Zore Temlekovski theksoi nevojën për zhvillm të shpejtë ekonomik mes Maqedonisë dhe Bullgarisë, që sipas tij do të kontribuojë për intensifikimin dhe avancimin e marrëdhënieve bilaterale dhe miqësore.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of