Mediat greke: Alpha Bank ka nxjerrë në shitje degën e saj në Shqipëri, nuk mbetet më asnjë bankë greke 

Mediat greke njoftuan të hënën se Alpha Bank në Greqi ka vendosur të nxjerrë në shitje filialin e saj në Shqipëri. Drejtuesit ekzekutivë e kanë motivuar këtë vendim me ristrukturimin e operacioneve ndërkombëtare të bankës. Strategjia përfshin shitjen e filialit në Shqipëri dhe të atij në Mbretërinë e Bashkuar, ndërsa parashikohet që grupi bankar grek … Continue reading Mediat greke: Alpha Bank ka nxjerrë në shitje degën e saj në Shqipëri, nuk mbetet më asnjë bankë greke  […]

Read More…