Menaxhoni me kujdes rreziqet fiskale!

13/01/2020 2:22 PM 0 komente

Shqipëria ke nevojë që të vazhdojë rrugën e konsolidimit fiskal. Dinamika e rritjes ka të ngjarë të rezultojë në të ardhura më të ulëta sesa pritej, ndërsa nevojat për shpenzime, duke përfshirë dhe ato për rindërtimin, po rriten. Si rrjedhojë është e domosdoshme që shpenzimet fiskale të caktohen me prioritet dhe rreziqet fiskale të menaxhohen me kujdes. Ekonomia shqiptare pritet të ndikohet nga një sërë faktorësh në 2020-n, të brendshëm dhe të jashtëm. Znj. Maryam Salim, Përfaqësuesja e Përhershme e […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of