Milot-Fier, 110 km, vetëm 54 km trase e re, të tjerat përmirësime

13/07/2020 12:21 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintKoncesioni Milor -Fier në të 110 kilometrat e tij, gati 50% rreth 54 kilometra është trase krejtësisht e re, ndërsa 56 kilometrat e tjera janë rrugë nacionale të standardit A dhe B që kërkojnë përshtatje me parametrat e Korridorit si një rrugë A1 me shpejtësi 120 kilometra në orë dhe me shumë nënkalime, mbikalime , rrugë hyrëse dhe dalëse. Milot – Thumanë, 13.5 km Milot – Thumanë është segmenti i tretë i Korridorit Adriatiko -Jonian (KAJ) me gjatësi rreth 13 […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of