Ministritë

10/07/2012 2:17 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint1. “Ministria e Financave” 2. “Ministria e Jashtme” 3. “Ministria e Brendshme” 4. “Ministria e Mbrojtjes” 5. “Ministria e Integrimit” 6. “Ministria e Zhvillimit Ekonomik,Tregtisë dhe Sipërmarrjes” 7. “Ministria e Drejtësisë” 8. “Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës” 9. “Ministria e Arsimit dhe e Sportit” 10. “Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë” 11. “Ministria e Shëndetësisë” 12. “Ministria e Bujqësise, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave” 13. “Ministria e Kulturës” 14. “Ministria e Mjedisit” 15. “Ministria e Inovacionit dhe Administrates Publike” […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of