Miratohet kontrata mes KESH dhe FSHU

11/05/2020 12:02 PM 0 komente

Referencë për sasinë e energjisë, mesatarja e 10 viteve të fundit Enti Rregullator i Energjisë ka miratuar kontratën tip mes Korporatës Elektronenergjetike Shqiptare (KESH) dhe Furnizuesit të Shërbimit Universal (FSHU) për sasinë e energjisë që gjeneruesi duhet t’i sigurojë shpërndarjes. Sipas kuadrit ligjor, KESH duhet që t’i sigurojë energji mjaftueshëm shpërndarjes në sasinë që konsumojnë konsumatorët fundorë që janë konsumatorët familjarë. Tepricat që mund të ketë mbi këtë sasi, ai është i lirë t’i shesë në treg jo me çmimin […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of