Modeli i së ardhmes

10/12/2012 3:03 PM 0 komente

Shqipëria ka bërë përpjekje sporadike për të rritur realizimin e projekteve me partneritet publik-privat, që vlerësohet si një nga modelet e suksesshme në përftimin e shërbimeve dhe produkteve cilësore. Ekspertët thonë se si shteti, ashtu edhe privati, duhet të ndërgjegjësohen për të nxitur këtë model I ngjan më shumë një filozofie, e cila gjatë dekadës së fundit është kthyer në një model të suksesshëm biznesi në Europë, veçanërisht në vende si Gjermania. Shqipëria, edhe pse ka pasur përpjekje, është ende […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of