Video News Monitor

“Monitor ekonomi”, fillimi dhe fundi i gjithçkaje është ekonomia.

18/10/2019 4:54 PM 0 komente

“Revista Monitor”, prej 20 vitesh në treg, sjell në bashkëpunim me televizionin “News 24”, emisionin “Monitor Ekonomi”.
Tema aktuale, informacione për biznesin dhe individët – kredi, depozita, këmbime, investime e të tjera…
Të gjitha këto do t’i diskutojmë në takimet tona, çdo të hënë, në orën 20:00, me “Monitor Ekonomi”, në “News 24”.
“Monitor Ekonomi”
Fillimi dhe Fundi i gjithçkaje është Ekonomia.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of