Nafta me rritje

30/10/2017 9:45 AM 0 komente

Tregjet e naftës, me konfirmimin e rezervave të energjisë në Evropë, u rritën, në pritje se një prodhim i udhëhequr nga OPEC për shkak të skadimit të marsit të ardhshëm, do të zgjaste.

Brent bruto LCOc1 u rrit 0.6 për qind, me një nivel më të lartë se dy vjet, ndërsa të ardhurat e papërpunuara të CLT1 të Perëndimit të Teksasit Perëndimor u rritën 0.1 për qind. Rezervat e naftës dhe gazit në Evropë. SXEP u rritën 0.6 për qind.

Në mallra të tjerë, bakri CMCU3 u tregtua me 0.2 për qind më lart.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of