Ndërmjetësimi shkurton kohë dhe kosto. Më shumë raste familjare dhe tregtare

16/12/2019 1:49 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintFlet kryetarja e Dhoma Kombëtare të Ndërmjetësve, znj. Drita Avdyli Çfarë roli ka Dhoma Kombëtare e Ndërmjetësve dhe cilat kanë qenë sfidat tuaja në vitet që keni nisur funksionimin? Dhoma Kombëtare e Ndërmjetësve (DHKN) është Ent Publik Juridik që ushtron veprimtarinë e saj të pavarur nga shteti, bazuar në Ligjin nr. 10385, datë 24.02.2011 “Për Ndërmjetësimin në Zgjidhjen e Mosmarrëveshjeve”, i ndryshuar dhe akteve ligjore dhe nënligjore në fuqi. Roli i Dhomës Kombëtare të Ndërmjetësve, është t’u sigurojë qytetarëve shqiptarë, […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of