Ndërtimi nxit rritjen në industrinë e çimentos

14/01/2020 9:26 AM 0 komente

Industria e çimentos, ndër problematikat kryesore, vijon të kenë kostot e larta të operimit. Megjithatë kjo nuk i pengon që ta presin vitin 2020 me optimizëm dhe të kenë një ecuri të qëndrueshme si në kërkesën vendase ashtu edhe atë rajonale. Sipas përfaqësuesve të ANTEA Cement, 2019- ka qenë një vit relativisht i mirë dhe kërkesa vendase u nxit kryesisht prej sektorit të ndërtimit. Megjithatë nga të dhënat e pasqyrave financiare të publikuara në Qendrën Kombëtare të Biznesit, në vitin […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of