Ndryshimet kryesore të procedurës tatimore

28/01/2019 12:01 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrintDrejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar ndryshimet kryesore të ligjit të procedurës tatimore. Një person fizik, me të njëjtin numër të identifikimit personal, regjistrohet vetëm një herë nga Qendra Kombëtare e Biznesit. Atij i lind e drejta të regjistrohet dhe të pajiset me një NIPT/NUIS të ri nga QKB vetëm pas çregjistrimit të NIPT-it/NUIS-it ekzistues. Tatimpaguesit, të cilët do të aplikojnë në Qendrën Kombëtare të Biznesit për të kaluar në status pasiv, do të duhet që më parë të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of