Ndryshon rregullorja për sigurimet / Si do të bëhet dëmshpërblimi nga kompanitë

24/06/2019 11:21 AM 0 komente

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka ndryshuar rregulloren “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”, duke saktësuar mes të tjerave, disa elemente që nisin nga koha kur duhet të bëhet dëmshpërblimi, te procedura e njoftimit të klientit, si dhe përcaktimi i shkallës së humbjes së aftësisë së përhershme në punë. Konkretisht, ndryshimi i parë është bërë në nenin tre të rregullores ku janë shtuar dy pika të reja te paraqitja e kërkesës për dëmshpërblim. “Për qëllim të këtij neni, data […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of